Tirsdag 17.7.2018 - Uke 29

Swing'it Dixieband

SwingitDixieband 

 

 

 

 

Sted:

Dato:

 

Quality Hotel Tønsberg

4. august 2018 kl 1315-1500

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen tilbake etter en fantastisk varm og solrik sommer. 

Mrk. tidsendring fordi bandet må rekke et fly på ettermiddagen. Til gjengjeld tar de kortere pause så det blir like lang spilletid som ellers. 

Vi starter sesongen med det flotte bandet;  Swing'it Dixieband - Norges hotteste gla'jazzband. Disse gutta har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra jazzklubber, parader og utesteder til festivaler og som gatemusikanter. De gjør kunststykke å underholde unge såvel som gamle med sjarme, spilleglede og entusiasme! I tillegg til å spille gamle tradisjonelle låter spiller de også mye kjente barnesanger og Disney-låter med eget særpreg og tolkning, servert med stråhatter, tversoversløyfer og masse energi! De skriver også fengende og joviale låter med artige tekster og snert.

Bandet har blant annet spilt på festivaler som Slottsfjellfestivalen og Kongsberg Jazzfestival ved flere anledninger og toppet dette sommeren 2015 ved å spille før og etter en av headlinerne på Kongsbergjazz: Dr. John & the Nite Trippers. I tillegg har de vært fast inventar på Tønsberg Jazzklubb og diverse andre jazzklubber, skapt stemning på masse firmafester, utesteder og offentlige konserter.

De er aktuelle med nye utgivelser på nett, samt en youtube-kanal med 1920- og 30-talls-cover av Disney låter! 
De er blitt godt kjent som et fantastisk liveband som et er umulig å ikke like - dette er et band du bør få med deg!

 

 

Besøkende til Jazzklubben har spesialpris på parkering  i kjelleren på Quality Hotel (Oseberg) og betaler kun kr. 35,- fra ankomst og til konserten er over.

 

Vi minner også om at hotellet tilbyr bevertning hver lørdag!
 

Som regel er dette buffet,og da bidrar Jazzklubben økonomisk

til å holde buffetprisen på et hyggelig nivå, som for tiden er kr. 150,-.


Velkommen til en hyggelig jazzopplevelse!


Responsivt design ©2013 av Web Norge basert på Joomla 2.5