[X]


Tønsberg Jazzklubb har eksistert siden 2006, og har omkring 750 medlemmer hvert år. Vi har vært Norges største jazzklubb i flere år, opp mot 1000 medlemmer enkelte år.

Tønsberg Jazzklubb arrangerer jazzcafe hver lørdag hele året (unntatt i juli) på Quality Hotel Tønsberg. Musikksjangeren er tradjazz og swingjazz. Det er populært blant bandene/artistene å spille hos oss fordi vi har et lydhørt stort publikum, som kommer fra langt utover Tønsberg og Vestfolds grenser. Musikken bidrar til mye glede og fulle hus, det serveres buffet og godt drikke av alle slag ved hvert arrangement.

Hver uke sendes det ut 920 mailer/nyhetsbrev til medlemmer/andre interesserte med omtale av kommende arrangement. Konsertannonsering kommer fortløpende med link hvor dere kan høre bandet, i de tilfeller det er noe tilgjengelig. Avholdte konserter finnes under fanen program. 

Følg med på programoversikten på vår hjemmeside, vår facebookside, nyhetsbrev som sendes ut på mail og annonsering i Tønsbergs Blad/tb.no.

 Hjertelig velkommen! 

Vi støttes av:

Klikk på logene for å vite mer

  ostnorskjazzsenterFormat Eiendom henriksen qualityhotell_tonsberg  bmw pemamiljoteknikk  skallevold Asupport Tønsberg KommuneSkagerak Energi

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Tønsberg Jazzklubb:

c/o Knut Andersen
Kastanjeveien 7 B
3151 Tolvsrød
Org.nr 989 893 262

Kontakt:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 98886226

Leder:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 98886226

Innhold © Tønsberg Jazzklubb. Webdesign ©2013-2020 Web Norge