Fredag 5.6.2020 - Uke 23

Norsk Jazzforum

Norsk Jazzforum er en medlems- og interesseorganisasjon som samler det norske jazzmiljøet, og som skal arbeide for å fremme den norske jazzens vilkår kulturpolitisk, kunstnerisk og pedagogisk. Organisasjonen ble stiftet i 1953.

Østnorsk Jazzsenter

Østnorsk jazzsenter er et regionalt kompetansesenter for jazz med arbeidsoppgaver innen formidling, opplæring og informasjon. Senteret samarbeider med jazzmiljøene i de åtte fylkene i regionen, og legger til rette for at jazzmusikk er tilgjengelig for at jazzmusikk er tilgjengelig for et størst mulig publikum på Østlandet.

Tønsberg kommune kultur og fritidssenter

Kultur og fritid Kultur skal være bredt, mangfoldig og favne alle aldersgrupper. Kultur er viktig for en kommune i utvikling. Det handler om å tilrettelegge, utvikle kulturarenaer og øke den økonomiske støtten til kulturarrangører, arrangementer og produksjoner.

Norsk musikkinformasjon - MIC

Stiftelsen MIC Norsk musikkinformasjon arbeider med publisering, informasjon og promotering av norsk musikk i alle sjangere. Virksomheten er rettet mot det profesjonelle musikklivet nasjonalt og internasjonalt.

Sarpsborg Jazzklubb

Vestfoldpuls

Tønsbergs Blad og samarbeidenede aviser - hva skjer i Vestfold.

003tonsbkomm

Tønsberg Kommune

Sildajazz Sildajazz
Sandefjord_JazzSandefjord Jazz


Norskl_Jazzarkiv Norsk Jazzarkiv
Responsivt design ©2013 av Web Norge basert på Joomla 2.5