[X]


Media

Tønsberg Jazz i pressen.

Trond leder jazzen

Trond Rasmussen (til venstre) overtok som leder etter Knut Andersen. 
Referat fra årsmøtet 19.februar 2022 under fanen "om oss".

Tenk at vi fikk være med på den hyggelige måten å markere «gjenåpning» og lettelser i smittevernsregler. 

Men så har vi jammen vært tålmodige!

Fra Årsmøtet 28.august 2021

 https://www.tb.no/jazzklubb-leder-knut-85-gleder-seg-over-ny-giv-i-host-helt-max-rett-og-slett/s/5-76-1626257

link_nr_2

08.05-11 Glad Jazz og glade damer 

konserter_i_k

07.01-11 Konserter i kø for jazzklubben 

jazzklubbens_frste_resmedlem

17.12.10 Jazzklubbens første æresmedlem

 

Tønsbergs Blad - 22.08.2019

Kysten omtale i TB

 

 *************************************************************************************************************

Tønsbergs Blad 19.2.2019

Full Utskiftning i Tønsberg Jazzklubb

Full utskiftning 2019

ÅRSMØTE: Det var trangt om den berømte saligheten da Tønsberg Jazzklubb benket seg til årsmøte lørdag. Foto:

Les mer...

https://www.tb.no/kultur/musikk/jazzklubb/full-utskiftning-i-tonsberg-jazzklubb/s/5-76-1000762

Erik Steenbuch

INGEN REVOLUSJON: Erik Steenbuch vil ta vare på alt det gode ved Tønsberg Jazzklubb og foredle dette videre. Foto:

Les mer ...

 

Erik skal få skikkelig swing på jazzklubben igjen

INGEN REVOLUSJON: Erik Steenbuch vil ta vare på alt det gode ved Tønsberg Jazzklubb og foredle dette videre. Foto: Erik Munsterhjelm

 Av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Publisert:19. februar 2019, kl. 20:30

Erik Steenbuch er navnet på den nye styrelederen i landets desidert største jazzklubb, den i Tønsberg.

DEL

– Styrearbeid er ikke noe en mann får til alene. Det er teamwork. Det er hva teamet klarer å få til i fellesskap som avgjør resultatet, poengterer den nyslåtte styrelederen for Tønsberg Jazzklubb.

Med andre ord er det slett ikke noe sololøp han legger opp til som leder for mer enn ett tusen lokale gladjazz-entusiaster.

– Ble forespurt

De siste par månedene farte relativt hardt fram med Tønsberg Jazzklubb. Sittende styreleder trakk seg, det resterende styret sendte ut et medlemsbrev hvor den avgåtte lederen ble omtalt i mindre flatterende ordelag. I kjølvannet av et noe opphetet «oppvaskmøte» ble det fremmed krav om umiddelbart ekstraordinært årsmøte.

LES OGSÅ: Jan-Erik forlanger ekstraordinært årsmøte i jazzklubben

Dette ble det imidlertid ikke noe av. Årsmøtet gikk som opprinnelig planlagt, av stabelen forrige lørdag. På sakskartet; valg av helt nytt styre. Det sittende hadde nemlig stilt sine plasser til disposisjon.

 

LES OGSÅ

Full utskiftning i Tønsberg Jazzklubb

Og leder for det nye styret er altså Erik Steenbuch fra Tønsberg.

– Jeg oppfattet det slik at det først ikke var meningen at hele det tidligere styret skulle trekke seg, og at jeg i så fall var tiltenkt en styremedlem-rolle. Men så trakk jo alle seg, og da ble jeg forespurt om jeg kunne tenke å stille som lederkandidat, forteller Steenbuch.

Om navnet lyder kjent, kan det kanskje skyldes at Steenbuch også har fartstid som lokalpolitiker. I dag sitter han som Fremskrittspartiets representant i utvalg for Kultur, idrett og folkehelse i Tønsberg kommune.

– Forandre gjennom foredling

– Fra politikken har jeg blant annet med meg dette med viktigheten av å kunne inngå kompromisser, finne fram til gode løsninger i fellesskap. Spesielt der hvor engasjementet er stort og mange mener mye. Og slik er det jo i jazzklubben, det har vært tilfeller til strid, men likevel, alle vil den jo egentlig bare vel.

Som styreleder er det ikke akkurat noen revolusjon han har tenkt å komme trekkende med.

– Nei, hvorfor det? Klubben har tusen medlemmer. Økonomien er solid. Folk trives stort på jazzkafeene. De kommer for å treffe andre og for å nyte både god musikk, god mat og drikke og hverandres selskap. Dette må vi holde fast ved. Jeg tenker det beste må være å få til en eventuell forandring gjennom å foredle det konseptet som allerede ligger der.

Både som privatperson og som politiker er Erik Steenbuch generelt sterkt opptatt av kultur og dens betydning i samfunnet.

 

LES OGSÅ

Arvid ble skjelt ut i brevs form, i dag prøvde han å forsvare seg: – Vær så snill å holde kjeften din, Harry

– Fantastisk

– Kulturen engasjerer meg sterkt. Hva er det som gjør at man trives ekstra i en by? Jo, et bredt og mangesidig kulturelt tilbud. Og sånn sett er vi veldig heldige i Tønsberg. Jeg tror nemlig ikke det er noen tilfeldighet at landets desidert største jazzklubb befinner seg nettopp her. Lille Tønsberg har et stort kulturelt hjerte. Det er fantastisk.

Men jazzklubben handler ikke bare om musikk. Det er han fullstendig klar over.

– Som sagt, minst like viktig er funksjonen klubben har som sosial møteplass. For mange er lørdagens jazzkafe faktisk ukens høydepunkt. Og det er veldig viktig å ha respekt for nettopp dette. På jazzkafeen skal man vite hva man får og man skal kunne være sikker på at det alltid er trivelig å gå dit. Denne gode sosiale rammen må vi for all del sette alt inn på å bevare, understreker han.

LES OGSÅ: Oseberg kulturhus sikret seg nok et rekordår (+)

– Folk bryr seg

For helt siden Tønsberg Jazzklubb ble startet i 2006 har den vært preget av sterke personligheter med like sterke meninger rundt klubbens gjøren og laden. Mer enn en gang har klubben befunnet seg i alvorlig brottsjø, senest altså nå i vinter.

– Engasjement er flott. Det viser jo at folk bryr seg. Vi får håpe at tiden med stridigheter er noe vi nå kan legge bak oss. Vi har jo alle sammen en felles interesse, klubbens beste. Derfor er det så viktig at man evner å se helheten og at man viser vilje til å spille sammen for å oppnå det samme, sier han.

– Min greie er å skape kultur for folk flest, for å si det sånn. Jeg vil at Tønsberg Jazzklubb skal være et tilbud for alle. Og det mener jeg, spesielt med det solide grunnlaget som allerede ligger der, at vi greit skal få til fortsette å være, sier helfersk styreleder i Tønsberg Jazzklubb, Erik Steenbuch.

 

 

 

******************************************************************************************************************

 Tønsbergs Blad 3.10.2018

Omtale TB 3.10.2018 Troy Satchmo Anderson

 

 

 

 

********************************************************************************************************************************************************

 

      Tønsbergs Blad 12.2.2018

Omtale Tbg Blad 12.feb.18 årsmøte 2

 

Omtale Tbg Blad 12.feb.18 årsmøte 3

 

   **************************************************************************************************************************************************************

Omtale Tønsbergs Blad 25.1.2018 page 003 2

 

**************************************************************************************************************************

 

Artikkel I Tønsbergs Blad 11. januar 2018

 

Det har gått fra å være en utskjelt hakkekylling til knallsuksess. Et flygel til 1,2 millioner er litt av årsaken.

STORBRUKER: Tønsberg Jazzklubb har over 1000 medlemmer og er en aktiv bruker av Oseberg kulturhus. Her spiller Hot Club de Norvége i restauranten.

hotclub001

 

Foto: Anne Charlotte Schjøll

Oseberg kulturhus har gått fra å være utskjelt til å bli en populær kulturarena i Tønsberg. Alt peker oppover for Oseberg, fra antall kulturarrangementer til billettsalg.

– De har et flygel verdt 1,2 millioner kroner. Alt er proft på Oseberg, sier leder Arvid Jespersen i Tønsberg Jazzklubb.

Tønsberg Jazzklubb på topp

Tønsberg Jazzklubb brukte storsalen i Oseberg kulturhus mest i fjor. De troner øverst på brukslista med 14 dager.

Tønsberg Jazzklubb har hver lørdag jazzkonserter på hotellet, og når de vet det kommer mye folk, rykker de inn i storsalen på kulturhuset.

– Sist lørdag spilte Magnolia Jazzband for flere enn 500 mennesker som satt rundt bord i storsalen, noen måtte til og med sitte på galleriet, sier Arvid Jespersen, leder i Tønsberg Jazzklubb.

FULLT HUS: Når Magnolia Jazzband står på programmet kommer over 500 publikummere og storsalen må tas i bruk. Her fra 2015.

Magnolia Jazzband 3 jan 2015 Tbg Blad

 

Foto: Harald Strømnæs

Han understreker at de har en veldig god kjemi med hotellet og Oseberg kulturhus.

– Alt utstyret vårt står der, så det er veldig lettvint. Kulturhuset har et piano til 1,2 millioner, som artistene synes er veldig fint og proft. Og vi har en god avtale om parkering for våre medlemmer under konsertene, ramser Jespersen fornøyd opp.

– Jazzklubben er en eventyrhistorie

Arrangementssjef ved Oseberg kulturhus, Martin Kjenna, er også godt fornøyd med samarbeidet.

– Hvordan Tønsberg Jazzklubb har vokst er en eventyrhistorie. Det flott for oss at de holder konsertene sine her. Vi har ingen minuser, sier Kjenna.

Han forteller at restauranten ofte står tom lørdager, da er det flott at jazzklubben fyller den med stort sett over 200 mennesker.

– Det skaper aktivitet og er verdifullt for oss og verdifullt for byen, sier Kjenna.

 

 

 

 

 *******************************************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 27. februar 2017

 

Omtale TB festival feb 2017 page 001 

 ****************************************************************************************************************************************************

 

Omtale i Tønsbergs Blad 22. februar 2017

 

Omtale i TB 22. feb.2017 festival page 001 2

 

 

 

******************************************************************************************************************************************************************************

 

Omtale i Byavisa 15. februar 2017

Omtale i Byavisa 15 feb 2017 page 001 2

 

 

 

 

**************************************************************************************************************************************

 

 

Omtale i Tønsbergs Blad og Jazz i Norge 9. januar 2017

Stinn brakke på årets første Jazzkafé page 001

 

 

************************************************************************************************************************************** 

 

 Omtale Tønsbergs Blad 4. januar 2017

Omtale TB 4 jan 2017 page 001

 

 

 

 

 

 ************************************************************************************************************************************

Omtale Tønsbergs Blad 23. november 2016

Omtale TB 23.nov.2016 Troy

 

 

 

 ***********************************************************************************

 

Omtale Tønsbergs Blad 30. juli 2016

Omtale TB 30 juli 2016 page 001

 

 

 

 ************************************************************************************************************************

 

TB omtale 14 mai 2016 page 001

 

 

 

 

 

 

 *************************************************************************************************************************

 

Omtale Tønsbergs Blad 11. januar 2016

Korreksjon: Det var Harald Bergersens Kvartett som spilte, ikke Harald Bergersen Nye Kvartett.

 

Omtale Tbg Blad 11. jan.2016 4 page 001

 

 

 

 *******************************************************************************************************************************

 

Omtale Tønsbergs Blad  30. desember 2015

 

Omtale Tbg Blad 30. des.2015 page 001 2

 

 

 

 

 

 *********************************************************************************************************************************

 

 

 

 

Omtale Tbg.Blad 28. des.2015 page 001

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************** 

 Omtale i Tønsbergs Blad 17. august 2015

 Omtale TB 17.august 2015 to sider

 

 

 

 

 

**************************************************************************************************************************

 Omtale i Tønsbergs Blad 29. juli 2015

 

Omtale Tbg Blad 29. juli 2015

 

 

***********************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 13. april 2015

 Omtale Tbg Blad 13. april 2015 2

 

 

 *************************************************************************************************************************

 

Omtale Tbg Blad 23 feb 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**************************************************************************************************

Jazzforum.no

 

Arvid Jespersen leder Norges største jazzklubb, Tønsberg Jazzklubb, på tredje året, og tar gjenvalg også inn mot 10-årsjubileet i 2016. (foto: Terje Mosnes)

Reportasje

Jazztrivsel i Tønsberg

Norges største jazzklubb nærmer seg 1000 medlemmer.

Av: Terje Mosnes

12.02.2015 Skriv kommentar

 

TEKST OG FOTO: TERJE MOSNES

TØNSBERG, 7. FEBRUAR: Tidlig lørdagsettermiddag, milde løfter om vår i solveggene og egentlig for fint ute til å trekke innendørs. Likevel er det akkurat dét et par hundre godt voksne kvinner og menn gjør, der de benker seg i Quality Hotel Osebergs Restaurant Lindahl. Velkommen til Tønsberg Jazzklubbs ukentlige Jazzkafe, en suksesshistorie som stadig er under skriving.

Arvid Jespersen leder Norges største jazzklubb, Tønsberg Jazzklubb, på tredje året, og tar gjenvalg også inn mot 10-årsjubileet i 2016. (foto: Terje Mosnes)

Arvid Jespersen leder Norges største jazzklubb, Tønsberg Jazzklubb, på tredje året, og tar gjenvalg også inn mot 10-årsjubileet i 2016. (foto: Terje Mosnes)

– I FJOR hadde vi 923 betalende medlemmer og jevnt over om lag to hundre mennesker på Jazzkafe hver lørdag. Hittil i år har over 850 betalt årskontingent, og jeg tror vi kommer til å runde 1000 i løpet av året. Vi er fortsatt Norges største jazzklubb, sier Arvid Jespersen. Han er klubbleder på tredje året og valgkomiteens innstilte lederkandidat når årsmøtet skal velge nytt styre kommende lørdag, umiddelbart etter Jazzkafeen med Aspheim Oldtimers.

- 1000 medlemmer i en by med ca 40 000 innbyggere er mye etter bare ni års jazzklubbdrift. Har Jazzkafeen etablert seg som et populært sosialt møtested også for folk som ikke nødvendigvis er jazzfans?

– Det kan nok være. Men samtidig får vi hele tiden tilbakemeldinger fra musikerne som spiller her at vi har et kjempebra publikum, sier Jespersen og fortsetter: – Folk er lydhøre under konserten. De legger praten til pausen og klapper på de rette stedene. Omtrent alle band som har spilt her ringer tilbake og spør om når de kan få komme tilbake, og sånt er veldig hyggelig for oss.

DENNE lørdagen er det Harald Bergersen Kvartett som har trukket om lag en fjerdedel av medlemsmassen til Jazzkafeen. Medlemmene, som har betalt 200 kroner i årskontingent, slipper unna med en femtilapp i inngangspenger, mens ikke-medlemmer må ut med det dobbelte. Ungdom under 25 år slipper inn gratis, men utgjør ingen stor synlig del av publikumsmassen der grått er den dominerende hårfargen.

– Nei, det stemmer. Publikumet vårt ligger nok stort sett på 60 pluss i alder, og de fleste foretrekker gladjazzkonstellasjoner med tre blås og banjo. Men vi kan ikke bare ha dét, sier Jespersen. Han viser til et komplett 2015-program med over 50 konserter der swing og mainstream også er godt inne, mens de nyeste jazzformene stort sett er overlatt til Urijazz, regionens andre jazzklubb med historie tilbake til 1979. – Vi samarbeider når det er naturlig, og oppfatter ikke hverandre som konkurrenter, sier Jespersen. – Vi har vårt publikum og forsøker å etterkomme deres smak, og det er jo også sånn at aldergruppa over 60 år og de under 18 er de som har det dårligste tilbudet i dag.

Klubbledelsen pr. 7. februar 2015 var godt representert på jazzkafeen før årsmøtet kommende lørdag.  F.v. bookingsjef Jan Erik Carlsen (ikke styremedlem), kasserer Mona Skagen, klubbleder Arvid Jespersen, vara til styret Knut Berg, styremedlem Tom Sonberg, sekretær Liv Imset, styremedlem Erik Skau og styremedlem Harry Nylen. (foto: Terje Mosnes)

Klubbledelsen pr. 7. februar 2015 var godt representert på jazzkafeen før årsmøtet kommende lørdag. F.v. bookingsjef Jan Erik Carlsen (ikke styremedlem), kasserer Mona Skagen, klubbleder Arvid Jespersen, vara til styret Knut Berg, styremedlem Tom Sonberg, sekretær Liv Imset, styremedlem Erik Skau og styremedlem Harry Nylen. (foto: Terje Mosnes)

MENS Harald Bergersen, Arild Berger, Svein Briså og Olav Gustavsson leverer årgangsjazz av klasse – Johnny Hodges, Sonny Rollins m.m. – fra podiet, viser publikum alle tegn på trivsel der de følger oppmerksomt med. Mange har latt seg friste av tilbudet om buffé til rimelige 150 kroner, noen nøyer seg med et glass eller en kaffekopp med eller uten kake, og selv om det lyse og luftige lokalet bryter med myten om godt innrøkte jazzbuler, er klubbstemningen upåklagelig. – Vi har et godt samarbeid med både dette hotellet og Hotel Klubben, sier Jespersen. – Da JaZZmaZZørene fra Trondheim trakk 350 publikummer og Magnolia satte rekord her 3. januar med 525, kunne vi bare flytte inn i Storsalen. Det er fint å kunne være fleksible på den måten.

- Har Tønsberg Jazzklubb arrangementer utenom Jazzkafeene?

- I fjor og i forfjor arrangerte vi utflukt til Mjøsa med Skibladner-tur, og det var populært. To fulle busser det første året, tre det andre. I år lar vi utflukten bero, men kommer sterkere tilbake i jubileumsåret 2016. Halve klubbprogrammet er allerede klart, og nå skal vi nedsette en komité som skal arbeide med selve feiringen. Vi har lite gjennomtrekk i styret, solid økonomi og stor dugnadsvilje, så det skal bli en bra 10-årsmarkering.

 

 

 *****************************************************************************************************************

Omtale Tbg Blad 13 feb 2015 3

 

Omtale Tbg Blad 13 feb 2015 2

******************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 5. januar 2015

Magnolia Jazzband 3 jan 2015 Tbg Blad

FULLT HUS: Over 500 publikummere fylte salen i Oseberg kulturhus da Magnolia Jazzband spilte opp. Foto: Harald Strømnæs

 

 

 

 

omtale Tbg Blad 5 jan 2015

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************************************************

 

Omtale i Tønsbergs Blad 2. Januar 2015

 

Omtale Tbg. Blad 2. jan.2015

 

 

 

 

 ***************************************************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 29. desember 2014

 

 Omtale Tbg Blad 29. desember 2014

GOD STEMNING: Latter og god stemning følger når gla'jazz er samtaleemnet. Nå presenterer Tønsberg jazzklubb sitt program for 2015.

alle Foto: Anne Charlotte Schjøll Foto: Byline

 

– Musikken vi flørtet til

Storband på scenen og nostalgiske øyeblikk i musikken. Slik blir jazzåret 2015.

TØNSBERG: Det drei­er seg ikke bare om trom­bo­ne, kla­ri­nett og pia­no når Tøns­berg jazz­klubb in­vi­te­rer til sine ukent­lig jazz­ka­fe­er. Det skal være et nos­tal­gisk blikk inn i for­ti­den, da gla'jaz­zen lok­ket ung­dom­men ut på dan­se­gul­vet.

– Det­te er den mu­sik­ken som vi dan­set til da vi var unge på 50-tal­let. Det var det som var po­pu­lært, for­tel­ler Jan-Erik Carlsen, jazz­klub­bens bookingssjef.

Sam­men med sty­re­med­lem Har­ry Ny­lén og klubb­sjef Ar­vid Jespersen leg­ges klub­bens pro­gram for 2015 på bor­det – og året inn­le­des med et smell.

Kvalitet på nyåret

Få da­ger et­ter at nytt­års­fyr­ver­ke­ri­ene har sluk­net står Mag­no­lia Jazzband på sce­nen på Ose­berg kul­tur­hus.

– Det blir en kva­li­tets­kon­sert, det er sånn vi sil set­te i gang året, for­kla­rer Jespersen, og leg­ger til at året 2015 lig­ger an til å bli et bra år for jazz i Tøns­berg. Det føl­ger ut­vik­lin­gen fra klub­ben så da­gens lys i 2006.

– Vi be­gyn­te i det små, men var vel­dig hel­dig med kon­sep­tet. Det­te hand­ler like mye om det so­si­ale som om mu­sik­ken, sier Ny­lén.

Carlsen og Jespersen leg­ger til at de opp­til fle­re gan­ger har måt­tet sten­ge dø­re­ne for jazz­en­tu­si­as­ter for­di at det ikke er plass til fle­re.

– Skrekk­sce­na­rio­et vårt er at alle 923 med­lem­me­ne mø­ter opp, vi vil jo ikke sen­de folk vekk!

Satser på gla'jazz

I an­led­ning jazz­klub­bens tiårs­ju­bi­le­um om to år er de tre godt i gang med plan­leg­gin­gen av pro­gram­met for 2016. Men først skal jaz­zen hyl­les gjen­nom hele 2015, og det med lang­veis­fa­ren­de band fra Kris­tian­sand, Trondheim og Gö­te­borg. På spørs­mål om hvor kjær­lig­he­ten til jaz­zen kom­mer fra, er sva­ret en­kelt.

– Hvor­for ikke, jazz?

Al­li­ke­vel, ikke all jazz er vel­kom­men inn gjen­nom dø­re­ne til Tøns­berg jazz­klubb. Rett skal være rett, og jaz­zen skal være av den glade ty­pen.

– Jazz er så utro­lig mye, men vi sat­ser på swing og gla'jazz. Mo­der­ne jazz er ikke noe for oss, det had­de ikke falt i smak hos våre med­lem­mer, sier Ny­lén.

Carlsen leg­ger til at det er nett­opp gla'jaz­zen som har røt­ter i de­res egen ung­doms­tid.

– Det var den­ne mu­sik­ken vi hør­te på da vi var ute og flør­tet, sier han.

Book­ing­sje­fen er ikke ale­ne om å ha et godt og nos­tal­gisk for­hold til gla'jaz­zen.

– Før­s­te gang jeg var her traff jeg fak­tisk to ven­ner fra ung­doms­sko­len!

– Vender alltid tilbake

Med ukent­lige jazz­ka­fe­er hver må­ned, og med navn som Mag­no­lia Jazzband, Uni­que Hot Five, Swin­ging New Orleans Dixieband og Vika Band er det li­ten tvil om at det blir et liv­lig år for klub­ben.

Skal vi tro Jespersen er både pub­li­kum og ar­tis­ter takk­nem­lige for det.

– Det som er spe­si­elt med den­ne klub­ben er at det har et lyd­hørt pub­li­kum, og det mer­ker or­kest­re­ne. Re­spon­sen er unik og det gjør at or­kest­re­ne all­tid vil kom­me til­ba­ke, for­kla­rer han.

 http://www.tb.no/__Musikken_vi_fl_rtet_til-5-76-10782.html

 

Omtale TB romjul 2014

 

  ... og litt omtale fra jazzkafeen 27/12-2014 i Tønsbergs Blad 29. desember 2014

 

Romjulstoner med Magne Arnesen TB 28 des 2014 

 

Romjulsjazz med vin og smørbrød

Noen av dere er kanskje lei av jul og ribbe nå?

TØNSBERG: Pianist Magne Arnesen fra
Horten sjekket stemningen blant de frammøte på Tønsberg jazzklubbs
tradisjonsrike jazzkafé lørdag.

Om publikum var lei av fet julemat, skal være usagt, men de kastet seg iallfall
velvillig over smørbrød med reker og laks og eggerøre som Quality Hotel
Tønsberg serverte denne tredje dag jul.

Helt julefri ble det likevel ikke. Magne Arnesen kvintett hadde valgt seg et
repertoar med enkelte kjente og kjære julesanger, i tillegg til den
utenomjulaktige standardjazzen.

Blant annet ble det Alf Prøysens «Romjulsdrøm», i litt oppjazzet versjon,
naturligvis. Svensk julesang ble det også, i form av «Karl-Bertil Jonssons
julafton», og den amerikanske «Christmas Time is Here» sto også på menyen, alt
stødig avsunget av Jeanette Kristiansen.

I tillegg til henne og nevnte Magne Arnesen besto lørdagens besetning av Magnus Aannestad
Oseth (trompet og flügelhorn), Agnar Aspaas (kontrabass) og Eivind Wahlen
(trommer).

Jazzklubben har et snitt på over 200 publikummere på sine jazzkafeer. Denne lørdagen var
cirka 100 på plass i Oseberg kulturhus.


Naturlig at det er litt færre nå i jula, både fordi det er juleselskaper, men
også fordi vi har ekstra mye å tilby. Det er konsert både nyttårsaften og 3.
januar, forteller Jan-Erik Carlsen, bookingansvarlig i jazzklubben.

Nyttårsaften kan publikum få oppleve Swinging New Orleans Dixieband i fri dressur, og på
nyåret er det Magnolia jazzband som står for det musikalske. Da dekkes det til
mange hundre gjester i storsalen på hotellet.

 

Trofaste gjester TB 29 des 2014

 

 

 

 

 

 

 ************************************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 10. september 2014

Omtale  TB 10.09.2014-x

****************************************************************************************************************************

Jazztur til Mjøsa 19. august 2014

Jazztur-Mjisa1982014

 ***************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 4. august 2014

Omtale Tønsberg Blad 4 aug 2014  2

 

 

 

 

*********************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 30. juli 2014

Tbg Blad 30 juli 20140005

Tbg Blad 30 juli 20140008

 

 

***************************************************************************************************************************************************

Tbg Blad 14.4.2014

************************************************************************************************************************

 

Omtale i Tønsbergs Blad 30. desember 2013

 

 Omtale Tbg Blad  30 des 2013 001

************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 27. desember 2013

 

Jan Erik og Mona 27 des 2013

Tbg Blad  27 des 2013 tekst 001

************************************************************************************************************************

Omtale i Tønsbergs Blad 23. desember 2013

 

Omtale Tbg Blad 23. desember 2013 001

 

************************************************************************************************************************

 Byavisa_31.7._2013

31.07-13  Byavisa:  Gla'jazzfest på Oseberg 3. august 2013

Gleder seg: Jan-Erik Carlsen og Harry Nylen gleder seg stort til Tønsberg Jazzklubbs

sesongstart lørdag 3. august.

 www.byavisatonsberg.no/utgaver/413-2013/

 

 

  

 

************************************************************************************************************************

 

Riverboatfestival 26-30. juni 2013 i Silkeborg, Danmark med endel deltagere fra Tønsberg Jazzklubb.

 

 Riverboatfestival_Forside_Midtjyllands_avis_29_juni_2013

Riverboatfestival_Avisomtale_Midtjyllands_avis_29_juni_2013

 

************************************************************************************************************************

 

 

Jazz_Kind_of_Blue_Torgersen_avgang_163

 

I forbindelse med Ragnar Torgersen`s avgang som leder sist lørdag 5/5-2012, fikk han overlevert en stor blomsterbukett fra styret og et gravert tinnkrus fra alle medlemmene i Tønsberg Jazzklubb. Overleveres her av nestleder Harry Nylen med takk for innsatsen som "Mr Jazz Himself" har gjort for klubben.

 

 

 godt_nyttr_for_tbg_jazz

 

29.12-11 Godt nytt år for Tønsberg Jazzklubb

 

Tønsberg Jazzklubb spiller og danser seg ut av 2011 og inn i 2012, mens medlemstallene svinger mot nye høyder.  

trivsel_til_besvr

15.09-11 Trivsel til besvær  

Folk er så begeistret etter å ha spilt hos oss at de knapt kan vente med å komme tilbake.

link_nr_2

08.05-11 Glad Jazz og glade damer 

Rundt 125 gjester tok turen for å høre Royal Garden Jazzband spille dixieland jazz og swingjazz.

stort_lite_storband

29.04-11 Stort lite storband spiller opp 

Christiania 12 kaller de seg, ensemblet som denne gangen skal besørge Lørdagsjazzen i regi av Tønsberg Jazzklubb.

livlig_pskejazz

23.04-11 Livlig påskejazz

 

Det var god stemning på Piraya Pianobar når Erik Rochette Trio jazzer opp lokalene.

konserter_i_k

07.01-11 Konserter i kø for jazzklubben 

2011 er kun få dager gammelt. Likevel har Tønsberg Jazzklubb allerede booket 47 konserter til årets program.

jazzklubbens_frste_resmedlem

17.12.10 Jazzklubbens første æresmedlem

Aslak Bonde heter Tønsberg Jazzklubbs aller første æresmedlem

 

 

 


Vi støttes av:

Klikk på logene for å vite mer

ostnorskjazzsenter Asupport   qualityhotell_tonsberg    Tønsberg Kommune Skagerak Energi    olsrød optikkannonse 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Tønsberg Jazzklubb:

c/o Trond Rasmussen
Bjørndalveien 71
3140 Nøtterøy
Org.nr 989 893 262

Kontakt:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 41285910

Leder:

Epost: post@tonsbergjazz.no
Tlf: 41285910

Innhold © Tønsberg Jazzklubb. Webdesign ©2013-2020 Web Norge